Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Glutenfri Tapas i Trondheim

Fargerike og fristende glutenfrie tapas servert i sjarmerende små skåler, ideelt for enhver fest.

Glutenfri Tapas i Trondheim

379,-

Serrano
Chorizo
Spansk spekepølse
Fylte egg
ih. skalldyr og egg
Marinerte kyllingspyd
ih. selleri
Lefserull m/laks
ih. glutenfri, fisk, melk og sennepsfrø
Spanske kjøttboller (Varm)
ih. egg og melk
Saltbakte poteter (Varm)
Hvitløksmarinert sopp
Marinert Scampi
Klippfisk kroketter
i.h melk og fisk
Tomat og mozzarella salat
ih. melk
Manchego ost
Oliven Mix
Fylt paprika
Aioli
ih. egg
Mojo rojo
ih. melk
Pastasalat m/kylling
ih. melk, fisk, glutenfri pasta, egg og sennep
Dadler med bacon
Focaccia Glutenfri
Jordbær trukket i sjokolade
ih. soya

Glutenfri tapascatering i Trondheim

Tapas er en populær matrett som består av en rekke småretter som serveres sammen. Det er en perfekt måte å nyte et måltid med venner og familie på, og det er også en flott måte å servere mat på når du har en større begivenhet eller fest. Men for de som lider av cøliaki eller glutenintoleranse, kan det være vanskelig å finne tapas som passer deres kosthold. Derfor tilbyr vi glutenfri tapascatering i Trondheim, slik at alle kan nyte denne deilige matretten.

Hva er glutenfri tapascatering?

Glutenfri tapas catering i Trondheim

by Davey Gravy (https://unsplash.com/@davey_gravy)

Glutenfri tapascatering Trondheim er en cateringtjeneste som tilbyr tapasretter som er helt fri for gluten. Dette betyr at alle ingrediensene som brukes i rettene er glutenfrie, og at det ikke er noen risiko for krysskontaminering. Dette er spesielt viktig for de som lider av cøliaki, da selv små mengder gluten kan forårsake alvorlige symptomer.

Hvordan bestille glutenfri tapascatering i Trondheim

Det er enkelt å bestille vår glutenfri tapas i Trondheim. Du kan enten kontakte oss via telefon eller e-post for å diskutere dine behov og ønsker, eller du kan bestille direkte på vår nettside. Vi tilbyr også levering og oppsett av maten på ønsket sted og tidspunkt.

Hvorfor velge oss?

Vårt cateringteam er dedikert til å tilby de beste og mest smakfulle glutenfrie tapasretter i Trondheim. Vi bruker kun de beste ingrediensene og tar hensyn til alle allergier og intoleranser. Vi er også stolte av å tilby enestående kundeservice og sørge for at alle våre kunder er fornøyde med maten og tjenesten vi tilbyr.

Vi skiller oss ut ved å tilby et variert utvalg av autentiske og smakfulle glutenfrie tapasretter som vil glede enhver gane. Vårt fokus på kvalitetsingredienser og sans for detaljer gjenspeiles i hvert eneste måltid vi serverer. Med vår glutenfrie tapascatering i Trondheim kan du være trygg på at maten vil imponere gjestene dine og skape minneverdige øyeblikk rundt bordet.

Oppsummering

Hvis du er på utkikk etter glutenfri tapascatering i Trondheim, er vi det perfekte valget for deg. Vi tilbyr et bredt utvalg av deilige og glutenfrie tapasretter, og vi er dedikert til å tilby enestående kundeservice. Kontakt oss i dag for å bestille din glutenfrie tapascatering og nyt en deilig og bekymringsfri matopplevelse med venner og familie.

Bestill her