Vintermeny 2025
690,-
Reker: Når vi sier ferske reker, mener vi det. Rekene fra Hyra Skalldyr på Eidshaug er ikke bare kortreist nytelse – de setter en ny standard for norsk sjømat.
Blåskjell: Trøndelags kystlinje er hjem til noe av Norges beste sjømat – og blåskjellene herfra skiller seg ut. Med akkurat riktig blanding av saltvann og naturens egne filtre, får disse blåskjellene sin helt spesielle smak.
Skrei: Fersk skrei fra Hitra er mer enn bare en fisk – det er en opplevelse. Med sin fyldige smak og høye kvalitet har den blitt et symbol på trøndersk sjømat.
Ost: Visste du at noen av Norges beste oster og honning kommer fra Trøndelag? Med enestående råvarer og stolthet i hvert produkt, er det ingen overraskelse.
Sitronfromasj: Frisk, luftig og laget med omtanke – vår egen fromasj er noe helt spesielt. Med egg fra Melhus skaper vi en dessert som kobler lokale råvarer med ekte smaker.