Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Kjeks

Gangstad Havrekjeks 120g 95,-

Salte hjemmelagde kjeks 200g 80,-

Salte kjeks er en god match med milde oster da saltet er med på å fremheve den milde smaken. Urter som rosmarin, timian og oregano er også et godt kompliment til de mildeste ostene.

Rømmebrød 150g (Bestselger) 60,-

Rømmebrød har en søt, mild og varm smak med hint av kanel og kardemomme. For mange smaker dette jul og noen bruker det også som julekake og den passer perfekt til multekremen. Men smaken passer like godt til  is og krembaserte desserter og frukt hele året. Noen har det til kaffen, noen som fast avrundning av frokosten når det skal være noe ekstra. Rømmebrød kan spises som det er eller så smører man – forsiktig – meierismør på halvparten av baksten, bryter den i to, og legger den usmurte delen over den smurte. Passer også perfekt til en skarp blåmuggost. En fin liten gave å ta med som hilsen til nær eller fjern.

Potetflatbrød 210g 52,-

Mange av våre norske tradisjonsrike matretter assosieres med flatbrødet. Holmen Crisp er en naturlig del av dette mangfoldet. Potetflatbrød er smaksrikt og lett å spise – vanedannende vil noen si! Særlig med ekte smør på. ca 210 g

Ingredienser: Hvetemel, potetflak 9,2 %, rugmel, byggmel, tørrmelk, salt, vann.

Flatbrød med Ertermel 210g 52,-

Flatt og fleksibelt – Hva ville rømmegrøt og spekemat vært uten flatbrødet? For ikke å snakke om Rakfisk uten Ertebrød! Mange av våre tradisjonsrike matretter assosieres med flatbrødet, men mulighetene er nærmest ubegrensede. Parmesan, Pesto, Brunost, Kaviar, Rømme, Syltetøy – flatbrødet kan benyttes sammen med det meste. Til en god forrett, som tilbehør til hovedmåltidet eller kanskje som en lettvinn snack? Holmen Crisp er en naturlig del av dette mangfoldet.

Bestill her