Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Marmelade

Herlige marmelader i flere varianter, smaker fortreffelig med Ost og Rømmebrød. Vi sender over hele landet, fraktfritt på ordrer over 1500,-

Gangstad Tindvedbær Marmelade 100g 89,-

Gangstad Fiken Marmelade 100g 89,-

Gangstad Aquavit Gele 100g 64,-

Løkmarmelade 90ml 80,-

Løkmarmelade

Perfekt tilbehør til kjøtt og fiskeretter. God i saus og marinade.

Grønntomat 90ml 80,-

Grønntomat

God på ost og brød.

Gulrotmarmelade 90ml 80,-

Gulrotmarmelade

God til kvitmugg og kittoster.

Akevitt & Eplegele 90ml 80,-

Akevitt & Eplegele

God på ost og til viltkjøtt.

Gresskarmarmelade 90ml 80,-

Gresskarmarmelade

God til hvitmugg og kittoster.

Bie`re Gele 110g 55,-

Bie`re Gele

Syltetøy og geleer basert på annet enn frukt og bær er kanskje sjeldent i Nord-Europa, men det er klassikere i Frankrike og Italia. Og det har mange bruksområder! I tillegg til å være et svært velsmakende pålegg til brød, brukes det også i bakst, i sauser, som tilbehør til kraftige kjøttretter – og ikke minst som tilbehør til ost. Dette er gelée de bière a la châtaigne (ølgelé med kastanjer) fra den korsikanske produsenten Charles Antona, laget på råvarer fra øya. Geleen tar utgangspunkt i det lokalt kjente kastanjeølet (bière à la châtaigne).

Favols Confit de Figue 120g 55,-

Favols Confit de Figue

Favols fikenconfit er forsterket med pepper og et hint av karri, perfekt for kjøtt med karakter som foie gras, vilt eller terriner. Den er også deilig på enkle toasts som aperitiff, eller som tilbehør til ost.

Pimiento el Navarrico 260g 90,-

Pimiento el Navarrico

PX Marmelade de vino 212g 120,-

PX Marmelade de vino

Favols Figue Miel 110g 55,-

Favols Figue Miel

Favols Noire 110g 55,-

Favols Noire

Naturvie Fig Spread 167g 95,-

Ønsket var å skape et spesielt og deilig produkt, da skapte de "Naturfig", en smørbar fikenpostei med fin tekstur. Fiken gir energi og de er en kilde til vitamin B3, fiber, karbohydrater og mineraler som magnesium, kalium og kalsium. Den er ideell å kombinere med alle typer ost, kur, blå, krydret eller fersk. Du kan ikke bare smøre over en kjeks, men bruke den i dine hjemmelagde oppskrifter, med stekt kjøtt eller grillet fisk og hvorfor ikke? Du kan til og med bruke den med favorittdessertene dine.

Naranja Amarga Appelsin Marmelade 220g 90,-

Naranja Amarga

Ekte appelsinmarmelade, slik vi kjenner den fra det engelske og spanske kjøkkenet, er ikke laget av vanlige appelsiner, men av pomerans (bitterappelsiner). Og pomeransen til engelske og spanske syltetøyprodusenter dyrkes nesten utelukkende rundt Sevilla i Sør-Spania, der de får en ekstra god og kraftfull smak.

Albaricoque Aprikos Marmelade 220g 90,-

Intens håndverkssyltetøy laget av økologisk produserte aprikoser og rørsukker. Gylden oransje farge med kobberreflekser. Vi ser en subtil, vennlig, vedvarende syltetøy med toner av fersken og tropiske frukter.

Tomat Marmelade 220g 90,-

Tomat Marmelade

Bestill her