Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Spanske delikatesser

Her kan du bestille våre kvalitetsrådvarer. Vi sender over hele landet, fraktfritt på ordrer over 1500,-

Mata Tomate Frito 370g (Bestselger) 59,-

Denne herlige tomatsausen kommer fra Spania og er nydelig på f.eks Pizza, Pasta eller som en base for andre sauser. Denne MÅ prøves og vi garanterer at du kommer til å kjøpe mer.

Pistasjkrem 100g 189,-

Ristet pistasjpasta laget for å gi et snev av forskjellig smak til kaker, iskremer, smørkremer, fyllingskremer

Mandelkrem 100g 189,-

Det perfekte komplementet til å smaksette dessertene og iskremene dine, gi en mandelpreg til enhver dessert, og du vil alltid ha rett.

Tørket sitron 40g 70,-

Skivet svart sitron laget med sitroner dyrket i Spania. Vårt nyeste produkt. Den har en sitrus, litt bitter og krydret smak. Prøv den i steker, gryteretter eller sauser eller for å smaksette og dekorere cocktailer og infusjoner. I baking er den perfekt i en rekke oppskrifter, og gir sitrus og eksotiske toner. Svart sitron er høy i fiber, kalium og vitamin C.

Tørket appelsin 40g 70,-

100 % nasjonal mandarin fra økologisk landbruk. Smaken er intens og karamellisert, med innslag som minner om tre og honning. Den oppskårne presentasjonen gjør den ideell for å smaksette varme og kalde drikker. Den er perfekt for å dekorere og smaksette vermut eller gløgg med krydder og gir en annen touch til dine søte og salte retter. Med høyt innhold av fiber, kalium og vitamin C.

Tørket Chipotle 30g 30,-

Chipotle Chili er kvalitets chili som har en varm sjokolade- og tobakksaroma som er perfekt for å tilføre en røykaktig smak til rettene dine. Disse er av høyere kvalitet enn du vanligvis finner på markedet og har blitt hentet direkte fra Mexico for din fornøyelse.

Tørket Chili Arbol 30g 30,-

Arbol er en liten og kraftig meksikansk chilipepper. Denne chilien er omtrent 5 til 7,5 cm lange og 0,65 til 1 cm i diameter. Styrkeindeksen er mellom 15.000 - 30.000 Scoville-enheter.

Smoked paprika krydder 75g 33,-

Chiquilin Smoked Paprika Tin, en kulinarisk skatt som legger til en røykfylt og levende vri til rettene dine. Innkapslet i en praktisk 2,6 oz boks, er denne spanske paprikaen et must for enhver matentusiast som ønsker å tilføre kreasjonene sine et autentisk preg av smak.

Chiquilin Smoked Paprika er nøye utvalgt og profesjonelt laget av håndhøstet, solmodnet paprika som er tradisjonelt røkt og tørket over eikeved. Denne grundige prosessen resulterer i en paprika med en fascinerende røykaroma og en dyp, rik smak som vil vekke sansene dine.

HOT paprika krydder 75g 33,-

CHIQUILÍN varm paprika gir en intens og krydret touch til oppskriftene dine. En eksepsjonell paprika for tilberedning av kjøtt, grønnsaker og fisk.

Paprikapulver 35g 49,-

Økologisk søt paprika fra La Caravane des Épices er økologisk dyrket og sertifisert under IFS og Ecocert-standarder. Pakket i Frankrike, er dette produktet laget utelukkende av naturlige ingredienser. Paprika er laget av chilipepperkjøttet. Denne chilipepperen fjernes først, og fjerner derfor spiciness fra den. La Caravane des Épices har valgt denne økologiske paprikaen for sin høykvalitets og friske smak.

Basilikum krydder 15g 49,-

Albert Ménès Organic Basilikum 15g, kommer fra økologisk landbruk og sertifisert etter IFS og Ecocert standarder. Pakket i Frankrike, er det et produkt sammensatt av 100% naturlige ingredienser.

Det var trolig i India at basilikum ble dyrket for første gang, for fire årtusener siden. Basilikum ble betraktet som en hellig urt og ble tilbudt til gudene Vishnu og Krishna. Den erobret deretter Asia og Egypt, og gikk inn i mummifiseringsprosessen, etter oppdagelsen av dens antibakterielle og konserverende egenskaper. Deretter kom den til Hellas og Roma, den var en kongelig urt og et symbol på fruktbarhet. Den ble brukt som en aromatisk så vel som en prydplante. Navnet "basilikum" kommer fra det greske "basilikos", som betyr kongelig. Det var prinsessene i Byzantium som ga det dette navnet på grunn av dets skjønnhet og parfyme. Den kulinariske bruken utviklet seg deretter sterkt i Middelhavsbassenget.
Denne organiske, naturlige, farge- og konserveringsfri basilikum er nøye utvalgt av Albert Ménès.

Kanelstang 15g 49,-

Albert Ménès Hel kanel 15g, kommer fra økologisk landbruk og sertifisert til IFS og Ecocert standarder. Pakket i Frankrike, er det et produkt sammensatt av 100% naturlige ingredienser.

Fra Middelhavet til Kina kjente og adopterte alle antikkens sivilisasjoner dette mystiske krydderet, avledet fra barken til kaneltreet. Veldig populær i Frankrike i middelalderen, forsvant den fra kulinariske vaner i noen århundrer.

Albert Ménès ØKOLOGISK hel kanel er av garantert indonesisk opprinnelse. Dens overlegne kvalitet av sertifisert organisk opprinnelse rettferdiggjøres av dets riktige nivå av kumarin, som gir den en velduftende og søt smak, samt av dens vakre lysebrune farge. Faktisk, jo blekere fargen på dette krydderet er, jo bedre er kvaliteten; kaneltrær beskjæres regelmessig for å skape gjenvekst, hvorfra lettere, mer velduftende pinner gjenvinnes. Kanelstilkene kuttes og tørkes i solen, før de dobbeltsorteres for hånd. Albert Ménès legger stor vekt på valget av den beste kvaliteten, så vel som på estetikken til produktene hans. Hele, vanlige pinner måler omtrent 6 cm.

Koriander krydder 30g 49,-

Albert Ménès Økologisk malt koriander   30g, kommer fra økologisk landbruk og sertifisert etter IFS og Ecocert standarder. Pakket i Frankrike, er det et produkt sammensatt av 100% naturlige ingredienser.

Kjent siden antikken, ble korianderfrø tilsatt vin i Egypt for å gjøre den mer berusende. Fortellingene om de arabiske nettene fremhever deres stimulerende og afrodisiatiske dyder.
Organisk malt koriander er nøye utvalgt av Albert Ménès for sin moskus- og sitronduft.

Hvitløkspulver 50g 49,-

Albert Ménès Økologisk hvitløksgryn 50g, kommer fra økologisk landbruk og sertifisert etter IFS og Ecocert standarder. Pakket i Frankrike, er det et produkt sammensatt av 100% naturlige ingredienser.
Hvitløk har vært kjent siden tidenes morgen for sine helbredende egenskaper. Fra det keltiske "alt" som betyr brenning, ville hvitløk ha vokst i avtrykkene etterlatt av en av djevelens føtter ved utgangen av Edens hage. Albert Ménès økologiske hvitløksgryn er valgt for sin smak og karakter, som vil forsterke rettene dine på en fantastisk måte.

Tørket Sort Sitronpulver 40g 70,-

La Abuela Carmen Limon Negro en polvo, også kjent som Loomi, er en klassisk ingrediens i mat fra Midtøsten. Den har en krydret, bitter sitruspreg og er god til steker, gryteretter og sauser. Ottolenghi kunne ikke klart seg uten den.

Sort hvitløk 60g 75,-

La Abuela Carmen - Ajo Negro - Svart hvitløk er laget av økologisk hvitløk fra vår egen høsting i Montalbán Córdoba. Gjennom en lang naturlig modningsprosess uten andre ingredienser og kunstige konserveringsmidler, multipliseres de allerede verdifulle egenskapene til fersk hvitløk. 
 
Svart hvitløk er overraskende søt og fruktig og slett ikke skarp slik vi kjenner den fra hvit hvitløk. Den smaker lakris og dens fruktige smak minner om plommer, kombinert med en veldig lett hvitløksaroma. Rett og slett deilig.

Fritert hvitløkspulver 70g 35,-

Hvitløk stekt i olivenolje. Den er smakfull, sprø og klar til bruk. Til grillet kjøtt eller fisk, pizza, sauser og som knasende pålegg i salater, kremer og supper. Prøv den som prikken over i-en på tapas og spyd.

Hvitløkspasta 300g 80,-

Presset fersk hvitløk klar til bruk. Perfekt for å spare tid på kjøkkenet. Den kan brukes som dressing, i tilberedning av gryteretter og buljonger, kjøtt- eller fiskeretter, lage sauser, krydder... En teskje tilsvarer to fedd hvitløk.

Ketchup 295g 80,-

Ketchup

Økologisk ketchup som skiller seg ut for sin perfekte balanse mellom syren i epleeddik og sukker, forent med en kombinasjon av krydder som vil gi et preg av personlighet som gjør den unik.

Fylt paprika 280g 95,-

Paprika fylt med ost, en delikatesse for ganen.

Artisjok 420g 65,-

Conservas JJJ tilbyr kulinariske løsninger for det profesjonelle kjøkkenet, rettet mot HORECA-kanalen. Vårt brede utvalg av referanser forenkler arbeidet til hotelleiere. Med strenge kvalitetskontroller sikrer vi at alle våre produkter har en bevist garanti.

Gordal 370g 75,-

Smaken er utrolig deilig og i balanse, der den lettsaltede saltlaken danner et helt unikt produkt. Ansjossmaken i denne oliven er perfekt balansert, slik at verken oliven eller ansjos er dominerende. 

En fantastisk løsning som snacks til drinken, til salaten og den sunne snacksen for deilig sult – eller bare når du ikke kan la være!

Manzanilla 300g 75,-

Manzanilla er den desidert mest brukte og mest populære olivensorten i Spania. Det er fordi den er så god på smak, riktig i størrelse og perfekt tekstur. Det smaksrike fruktkjøttet slipper også lett fra de små steinene. Det meste av marinerte og fylte oliven fra Spania er manzanilla

Kapersbær 370g 70,-

Eddiksyltede kapersbær på stilk er et delikat og pikant tilskudd til kjøtt- og fiskeretter, i salater og til tapas – og da er de et perfekt mellommåltid for en drink som erstatning for oliven.

Chupadeos 370g 65,-

Chupadedos er utsøkte oliven, og en liten bit av eksepsjonell smak og aroma. Takket være sin tradisjonelle saus basert på blant annet olivenolje, pepper, hvitløk og oregano. Chupadedos-oliven er bordoliven, det vil si at de skal spises og konsumeres rå eller akkompagnert i salater og alle slags retter.

Castillo Olivenolje 500ml 123,-

Dens grønne farge med gylne toner er et resultat av en  tidlig høsting, når oliven høstes grønne, for å oppnå en olje av meget høy kvalitet .

Reserva Familiar Arbequina extra virgin olivenolje er en olje med en middels intens fruktig nese av grønne oliven, med komplementære aromaer som minner oss om grønn mandel, valnøttskall, eple, fersken og kvede blandet med lette urteaktige innslag.

Molino Olivenolje 500ml 140,-

Ekstra overlegen olivenolje hentet direkte fra oliven og kun ved mekaniske prosedyrer. Denne oljen er pakket i sin mest naturlige tilstand, ufiltrert, slik at det kan produseres en liten avleiring i bunnen som ikke endrer den.

La tapia Olivenolje 500ml 140,-

La tapia 140,-

La Tapia er fra en familiegård som holder til i landsbyen Montalbàn de Còrdoba. Còrdoba er den nest største produksjonsprovinsen i verden og et av de beste kvalitetsområdene i hele verden.

Produksjonsprosessen blir tatt hånd om av tre brødre som sikrer at deres olivenolje er av topp kvalitet, de produserer sin olivenolje på topp olivenmøller med internasjonale olivenpriser og anerkjennelse.

Rincon NR.1 Olivenolje 500ml 320,-

Produsert av Almazaras de la Subbetica Denne middels robuste organiske ekstra virgin olivenoljen produsert av grønne Hojiblanca-oliven har bemerkelsesverdige aromaer av grønne urter og mynte. Vinner av gullpris i 2022 fra NYIOOC. Prøv å kombinere med tomatsalat og kjøtt.

La Cultura Del Buono 200g 150,- pr.stk

En velsmakende salami som produseres primært i områdene rundt byen Lanciano, Abruzzo. Salamien har form som en liten "Spinata" og den er krydret med blant annet svart og hvit pepper.

Coppa pølse 100gr 100,- pr.stk

Svinekjøtt, Salt, Dekstrose, Krydder (inkludert: Pepper), Smakstoffer, Hvitløk, Antioksidanter: Natriumaskorbat, Herder: Natriumnitritt, Kaliumnitrat

Jamon Iberico 50% Bellotta 50g 150,- pr.stk

Serrano 100gr 100,- pr.stk

Brisling No.1 100g 70,-

Lyng og kamomille

Brisling No.2 100g 70,-

Røkt

Brisling No.4 100g 70,-

Tørket og lettsaltet

Sardiner i olivenolje 118g 80,-

Blåskjell 118g 80,-

Harpeskjell 115g 80,-

Tunfisk i olje 110g 80,-

Patatas Fritas 320g 85,-

Nydelig salt potetgull, fritert i Olivenolje.

Grønnsaksark 100g 350,-

  • Gulrot
  • Potet
  • Spinat
  • Rødbete

 

 

Bestill her