Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Verdens Tapasdag

VERDENS TAPASDAG 16.JUNI

 

Dette kan du lage selv, eller bestille det ferdig fra oss

 

Verden Tapas Catering i Trondheim

Spania er ansvarlig for så mange fantastiske ting, og maten og drikken deres er blant noen av de beste i verden. Det er mange faktorer som spiller en rolle når det kommer til å nyte noe av den deiligste maten i verden. Hvis du leter etter den perfekte smaken av Spania, er tapas valget for deg. Så prøv å sørge for at du gjør det du kan for å oppleve de deiligste og mest fantastiske tapasene så mye som mulig. Du har mye å vurdere om du vil få mest mulig ut av tapasen Spania har å by på.

Deilig Tapas i Trondheim

En av de viktigste tingene du må vurdere er World Tapas Day, siden dette kommer til å være den perfekte anledningen til å feire alt som har med tapas å gjøre. Aldri prøvd tapas? Da går du glipp av noe! På Verdens Tapas-dag, er vi alle om å feire alt som gjør disse bite-size salte rettene så gode og velsmakende. Tapas er så inngrodd i spansk kultur at det kommer til å spille en enorm rolle i opplevelsen din. Det er mange ting du må vurdere, og det er viktig å sørge for at du smaker så mye du kan før du kommer til verdens tapasdag. Du har så mange forskjellige typer retter å velge mellom, og dette er den ultimate muligheten til å få mest mulig ut av dette akkurat nå.

Tapas Catering i Trondheim

Denne bærebjelken i det spanske kjøkkenet serveres ofte som en matbit eller som en forrett før et måltid, og kan inneholde mange smakfulle ting fra oliven og ost til skinker og blekksprut.

Tapas Catering i Trondheim

Sørg for å ta deg tid til å prøve minst én tapas i dag – eller kanskje besøk en tapasrestaurant og finn ut hvilke du liker best! Det er så mange forskjellige valg når du vil unne deg tapas, og dette er noe av det mest tiltalende med det. Enten du vil ha et mettende hovedmåltid, eller en matbit over noen glass vin, er dette den perfekte dagen for deg å få mest mulig ut av akkurat nå.

Tapas Catering i Trondheim

Historien om verdens tapasdag

Den tredje torsdagen i juni måned ble utpekt som verdens tapasdag av landet det ble opprettet, Spania, i 2016. Siden den er en så populær og kjent metode for å servere deilige godsaker, er det ikke rart at den fikk sin egen dag. Ordet 'tapas' kommer fra det spanske ordet 'tapar', som er et verb som betyr 'å dekke'. Selve handlingen med å servere småretter ble popularisert før 1800-tallet da reisende som besøkte vertshus ofte ble servert små prøver av mat tilgjengelig.

Tapas Catering i Trondheim

Det er også en historie som sier at tapas opprinnelig var brød eller kjøtt som ble drapert over munnen på sherryglass mellom slurkene, for å hindre fluer i å komme inn i den søte drikken. Spesielt salt kjøtt som chorizo ​​vil bli brukt for å oppmuntre tippere til å fortsette å drikke. Det er sprøtt å tenke på hva dette har utviklet seg til, og hvor utbredt tapas er nå som en spansk delikatesse. Fra en ydmyk begynnelse har den vokst til å bli et av de viktigste valgene i hele det spanske kjøkkenet, og dette er noe du må vurdere akkurat nå hvis du vil få mest mulig ut av denne dagen.

Tapas Catering i Trondheim

Dette er en årlig begivenhet som forener tapaselskere fra hele verden, som kommer sammen for å få mest mulig ut av disse herlige spanske rettene. Det er mange elementer du bør vurdere her, og du kommer til å ha god tid til å få mest mulig ut av dette akkurat nå.

Tapas Catering i Trondheim

Hvordan feire verdens tapasdag

Tapas Catering i Trondheim

Fordi tapas i hovedsak er små porsjoner av tradisjonell eller populær spansk mat, er det så mange typer tapas du kan prøve i dag. Oliven, Chorizo-pølse, skorpebrød, mørt biff, mørt blekksprut, cabrales-ost, grønnsaker, stekte vaktelegg, ansjos, kamskjell, mørte reker, fylte blåskjell, kjøttboller – de potensielle kombinasjonene er uendelige! Mange restauranter gir deg muligheten til å lage din egen måltidskombinasjon med forskjellige tapas tilgjengelig. Selv de mest kresne vil finne noe å elske!

Tapas Catering i Trondheim

Mange restauranter gir deg muligheten til å lage din egen måltidskombinasjon med forskjellige tapas tilgjengelig. Et av de beste tipsene vi vil anbefale er å sørge for at du velger noe som en vennegruppe. Hvis dere alle velger en rett eller to hver og deretter deler fra hverandre, er dette en av de beste måtene å finne den rette opplevelsen for en så ikonisk og viktig dag. Mye av tapasene du finner inkluderer ofte svinekjøtt, storfekjøtt eller fisk – men det er en hel mengde vegetarisk tapas å nyte hvis du ikke spiser kjøtt.

Tapas Catering i Trondheim

Det er mange ting du må vurdere når det gjelder verdens tapasdag, og en av de beste tingene du kan gjøre er å planlegge den riktige typen tilnærming. Og hvis du føler deg eventyrlysten på verdens tapasdag, kan du prøve å lage din egen hjemmelagde tapas. Du vil bli overrasket over hvor enkle noen er å lage! Det er mange gode oppskrifter på nettet som du kan bruke for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av tapas-ideene hjemme, og du bør sjekke noen av disse ideene så mye som mulig.

Tapas Catering i Trondheim

Alternativt kan du vurdere å ta en tapasbar med venner og prøve noen av tingene på menyen akkurat nå. Dette er noe du trenger for å forsikre deg om at du kommer riktig frem akkurat nå, og det vil definitivt hjelpe deg i fremtiden.

Tapas Catering i Trondheim

 

Bestill her