Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Koldtbord

Norge er et land rikt på kulturelle tradisjoner, og en av de mest kjære kulinariske skikkene er Koldtbord. Avledet fra de norske ordene for "koldtbord", representerer Koldtbord en storslått fest bestående av en rekke kalde retter og tilbehør. Denne tradisjonelle norske matopplevelsen har dyp historisk og kulturell betydning, ofte feiret ved spesielle anledninger og sammenkomster. Koldtbord har en rik historisk betydning i norsk kultur. Opprinnelig var det en måte for bønder og fiskere å vise frem sine fineste råvarer uten behov for forseggjorte matlagingsmetoder. Pålegg av kjøtt, røkt fisk, syltede grønnsaker og en myriade av andre herlige godbiter vil bli presentert på et fellesbord for alle å nyte. Det ble et symbol på raushet, gjestfrihet og det tette vesenet i norske samfunn.

Koldtbord i Trondheim

Koldtbord

289,-

Skinke
Roastbiff
Kalkun
Røkt laks
ih. fisk
Pepperlaks
ih. fisk
Reker
ih. skalldyr
Sildesalat
ih. fisk og selleri
Fylte egg
ih. skalldyr og egg
Eggerøre
ih. egg
Potetsalat
ih. melk og sennep
Kyllingsalat m/ cashewnøtter
ih. gluten, soya, nøtter og bløtdyr
Garnityrfat
Frisk salat
Majones
ih. egg
Dressing
ih. egg, melk og sennep
Remulade
ih. egg og sennep
Loff
ih. gluten, egg, melk og sesamfrø
Rundstykker
ih. gluten, egg, melk og sesamfrø
Smør
ih. melk

Hva gjør Koldtbord catering så spesiell? Vel, først og fremst handler det om variasjonen. Med et Koldtbord kan du unne deg et bredt utvalg av retter, fra pålegg og røkt fisk til syltede delikatesser og smakfulle salater. Denne cateringstilen lar gjestene tilpasse tallerkenene sine, noe som gjør den ideell for arrangementer med ulike smaker og preferanser. Pluss, hvem elsker ikke ideen om å nyte deilig mat uten bryet med et formelt sittende måltid? Når det gjelder presentasjon, husk at vi spiser med øynene først. Vi dekorerer og ordner hver rett i koldtbordet med omhu og presisjon. Vi fokuserer på fargene og teksturene til ingrediensene og hvordan de kan utfylle hverandre. Pynter med friske frukter eller spiselige blomster for å legge til en ekstra gnist. Vi leker med forskjellige former og fasonger for å holde gjestene fascinert.

Ønske om tilpasning, eller spørsmål? Ta kontakt, så skreddersyr vi en løsning for deg og dine behov.

Skinke, Roastbiff, Kalkun, Røkt laks, Pepperlaks, Reker, Sildesalat, Fylte egg, Eggerøre, Potetsalat, Kyllingsalat m/ cashewnøtter, Garnityrfat, Frisk salat, Majones, Dressing, R emulade, Loff, Rundstykker, Smør

Bestill her