Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Om Melhus Catering

Det startet under corona. Inger Helene, som er kokken av oss to, var i full jobb som kokk. Thomas arbeidet som selger, men hadde lenge lekt med tanken om Melhus Catering. En idé som liksom lå i lufta, og ofte ble diskutert oss imellom.

En dag tenkte Thomas «faen heller, nå starter jeg». Inger Helene hadde heldigvis lyst til å være med!

Vi startet i kantina på rådhuset på Melhus, med plasttallerkener og gamle komfyrer. Den første tiden var eventyrlig, og vi er så takknemlige for støtten og mottakelsen på Melhus. Siden den gang, på nyåret i 2021, har det gått slag i slag. Nå serverer vi på porselen. Vi har flyttet inn i flotte og sentrale lokaler på Sluppen – og, vi har kjøpt opp nabobutikken Pettersen og Co (der er det nemlig veldig mye bra råvarer). Vi har også vår egen olivengård i Spania, hvor vår helt egen olivenolje produseres.

Viktigst av alt: vi samler på fornøyde kunder! Inger Helenes smak skal ha æren for vår suksess. Det er hennes meny og ferdigheter som har ført oss hit. Vi lager ekte spanske smaker, av norske råvarer – i en meny som er utviklet av Inger Helene.

Vi fortsetter å utvikle både menyen og virksomheten. Blant annet har vi vært så heldige å få med oss Kanjanee, som har lang erfaring med det Thailanske kjøkkenet, på laget. Det viser seg nemlig at mange av de spanske smakene klaffer utrolig godt med smaker fra Thailand. Dessuten har denne ansettelsen også gjort oss til de eneste i Trondheim som kan levere ekte Thailandsk tapas. 

Fremover skal vi fortsette å jobbe hardt for å levere de beste matopplevelsene til ditt selskap – og sørge for at butikken vår alltid er fylt med gode smaker du kan plukke med deg hjem.

Se vår meny og bestill catering til ditt selskap!

Melhuscatering.Videomakeriet.Nicholaslund.Trondheim 7
Bestill her