Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Catering i Trondheim og omegn

Catering for alle anledninger og selskap.

Velg mellom ulike tapasmenyer, fylt av spanske smaker – eller asiatisk tapasmeny. Ost- og spekeplanke, gryteretter og koldtbordmenyer.

Cateringmenyer for alle anledninger

Synes du det er vanskelig å vite hvilken mat som passer din anledning? Vi har satt sammen ulike menyer tilpasset konfirmasjon, bryllup og minnesamvær. Du finner også egne menyer for møtemat og julebord. I tillegg er du alltid hjertelig velkommen til å prate med oss, så kan vi sammen finne ut hvilken meny som passer best til nettopp din anledning, og dine gjester.

Etter at hovedretten er fortært, smaker det godt med noe søtt. Vi baker kaker og lager desserter. Så når du bestiller her, kan du virkelig overlate hele jobben med matlaging til oss.

Laget helt fra bunnen av, med gode råvarer

All mat vi lager, er laget fra bunnen av. Rettene er komponert av vår kokk Inger Helene. Råvarene vi bruker er kortreiste, norske råvarer. I tillegg importerer vi en del spanske råvarer via butikken vår, Pettersen og Co samt asiatiske krydder som vi bruker.

Når det gjelder allergier og dietter, er dette noe vi naturligvis tar hensyn til. Og vi er opptatt av at alle i selskapet skal få mat av beste kvalitet, uavhengig av tilpasninger.

Har du spørsmål? Ta kontakt, vi hjelper deg mer enn gjerne!

Bestill her