Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Selskapslokaler

Velkommen til et virkelig praktfullt arrangementsrom, hvor samlingene dine kan bli uforglemmelige opplevelser. Med plass til opptil 100 gjester, tilbyr dette lokalet en storslått og fullt utstyrt setting for enhver anledning. Enten du planlegger en bryllupsmottakelse, et firmaarrangement eller en spesiell feiring, er dette bemerkelsesverdige stedet designet for å dekke alle dine behov. Fra det sofistikerte interiørdesignet til dets toppmoderne fasiliteter, er dette arrangementsrommet klart til å heve forsamlingen din til nye høyder. Bli med oss ​​mens vi utforsker de fortryllende funksjonene, eksepsjonelle tjenestene og den utrolige stemningen som gjør dette stedet til et toppvalg for å skape varige minner. Med en rik historie og en lidenskap for kulinarisk fortreffelighet, har Låvbrua blitt et pålitelig navn i bransjen for selskapsmat i Melhus. Enten du planlegger en bryllupsfest, bedriftsarrangement eller privat feiring, tilbyr vi selskapsmat i Melhus.

Idyllisk selskapslokale
A8f203a50cb045abd859d77852e6f38c
4B5077ab4a0480d3383593d6bcad0d22
Selskapslokalet Melhus

Se haugengaard.com for mer informasjon.

 

Booking

Fritz Arne Haugen

Tlf: 907 68 151

E-post: fritzarne@online.no

 

 

Andre selskapslokaler i Trondheim omegn, vi i Melhus Catering bringer mat om ønskelig. Også til andre lokaler som ikke er på kartet.

Ser du etter et spektakulært sted for ditt neste arrangement? Se ikke lenger! Vårt arrangementsområde er virkelig fantastisk, designet for å skape uforglemmelige minner for deg og dine gjester. Enten du planlegger en bryllupsmottakelse, en bedriftsgalla eller en milepælsfeiring, vil lokalet vårt imponere selv de mest kresne festdeltakere.

Bestill her