Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Catering Bryllup

Velkommen til Melhus Catering, hvor vi spesialiserer oss på å tilby kvalitetsmat og eksepsjonell service til bryllupsdagen. Vi forstår at bryllupet ditt er en av de viktigste dagene i livet ditt, og vi er dedikerte til å gjøre det virkelig minneverdig. Med vår ekspertise innen catering og arrangementsplanlegging tilbyr vi en rekke tilpassbare alternativer for å passe dine preferanser og skaper en personlig meny som gjenspeiler din unike stil og smak. Fra det første møtet til gjennomføringen av bryllupsdagen, er teamet vårt forpliktet til å levere en opplevelse som overgår dine forventninger. Oppdag hvorfor Melhus Catering er det perfekte valget for ditt bryllup, og la oss gjøre din spesielle dag helt ekstraordinær.

Catering Bryllup

Brudepar i elegant antrekk feirer sitt bryllup utendørs i Trondheim.
Bryllupsglede rundt middagsbordet med bruden og hennes venner i Trondheim.

Bryllups Tapas

690,-

Argentinsk villreker m/koreander, lime&chilli
ih. Skalldyr
Spansk spekepølse
Spanske kjøttboller i tomatsaus (Varm)
Saltbakte poteter (Varm)
Grillet oksekjøtt m/Chimichurri saus
Lefserull m/Kylling&Mangochutney
ih. Gluten
Serrano
Manchego
ih. Melk
Lettspeket laksetartar m/ sorte hvitløksperler
ih. Fisk
Stekt chorizo & champinjong
Tomatsalat m/rødløk&basilikum
Scampi marinert i Sweetchilli&lime
ih. Skalldyr
Tapaspølser
Stekt kyllingspyd m/peanøttsaus
ih. Nøtter
Quinoasalat m/Ananas
Tomat & Mozzarella spyd
ih. MELK
Pintxo m/Chevre karamellisert løk & tomat syltetøy
ih. Gluten, Melk
Dadler m/bacon (stenfri)
Focaccia
ih. Gluten
Alioli
ih. Egg
Bravasaus
ih. Gluten
Ekstra dadler 25,- pr stk

Bryllups meny 3-retter

795,-

- Stekt kamskjell m/Blomkålpure
- Helstekt indrefilet av okse m/Gratinerte poteter, Honningglaserte rotgrønnsaker og hjemmelaget peppersaus
- Crème Brûlée m/friske bær & mynte

Bryllups meny 5-retter

990,-

- Blinis m/røkt laks, rømme & sorte hvitløksperler
- Ceviche salat m/kamskjell & hummer
- Helstekt hjortefilet m/solbærskysaus, potetgrateng, sopp & asparges
- Tre oster m/marmelade fra Orkladal Ysteri
- Pavlova m/Lemon curd

Catering til bryllup i Trondheim

Skal du gifte deg i Trondheim og ønsker å servere en fantastisk bryllupsmeny til gjestene dine? Da er det viktig å finne en cateringtjeneste som kan levere mat av høy kvalitet og som kan tilpasse seg dine ønsker og behov.

I denne artikkelen vil vi utforske hvorfor catering til bryllup i Trondheim er viktig, og hvordan du kan finne den perfekte cateringtjenesten for ditt bryllup.

Hvorfor er catering til bryllup viktig?

Et bryllup er en spesiell anledning som krever mye planlegging og forberedelser. Maten som serveres er en viktig del av bryllupet, og kan være med på å gjøre dagen enda mer minneverdig for både deg og gjestene dine.

Tilpasset bryllupsmeny

En god cateringtjeneste vil kunne tilpasse seg dine ønsker og behov når det kommer til bryllupsmenyen. Dette betyr at du kan velge akkurat hvilke retter du ønsker å servere, og tilpasse menyen etter eventuelle allergier eller preferanser blant gjestene.

En tilpasset bryllupsmeny vil også kunne gjenspeile dere som par, og gjøre bryllupet enda mer personlig og unikt.

Profesjonell service

En cateringtjeneste vil også kunne tilby profesjonell service under bryllupet. Dette betyr at du kan være trygg på at maten blir servert på en elegant og profesjonell måte, og at gjestene dine vil bli tatt godt vare på gjennom hele måltidet.

En god cateringtjeneste vil også kunne tilby hjelp med servering av drikke, og sørge for at alt går smidig og effektivt under bryllupet.

Melhus Catering har et enestående fokus på kvalitet og service, noe som gjør dem til et flott valg for bryllup i Trondheim. Ved å velge Melhus Catering, kan du være sikker på å få en tilpasset bryllupsmeny av høy kvalitet som vil gjøre bryllupet ditt minneverdig. Deres profesjonelle service vil sikre at maten blir servert på en elegant måte, og at gjestene dine blir godt ivaretatt gjennom hele måltidet. Ved å benytte deg av Melhus Catering, vil du kunne avlaste deg selv og vertskapet for bekymringen rundt maten, og dermed ha mer tid til å nyte bryllupsdagen sammen med gjestene dine.

 

Avlastning for vertskapet

Å planlegge et bryllup kan være en stressende oppgave, og det siste du ønsker er å måtte bekymre deg for maten under selve bryllupet. Ved å benytte deg av en cateringtjeneste, kan du avlaste deg selv og vertskapet for denne oppgaven.

Dette vil gi deg mer tid til å nyte bryllupsdagen og være sammen med gjestene dine, uten å måtte bekymre deg for maten.

Hvordan finne den perfekte cateringtjenesten i Trondheim?

Når du skal finne en cateringtjeneste til ditt bryllup i Trondheim, er det viktig å gjøre litt research for å finne den beste leverandøren. Her er noen tips til hva du bør se etter:

Erfaring og referanser

Bryllup i Trondheim

by Alexander Kovacs (https://unsplash.com/@ajk_th)

Det er viktig å velge en cateringtjeneste med erfaring og gode referanser. Spør gjerne venner og familie om de har noen anbefalinger, eller les anmeldelser på nettet.

En erfaren cateringtjeneste vil kunne håndtere ulike utfordringer som kan oppstå under et bryllup, og vil kunne tilpasse seg ulike behov og ønsker.

Tilgjengelighet og kapasitet

Sørg for å finne en cateringtjeneste som er tilgjengelig på datoen for bryllupet ditt, og som har kapasitet til å håndtere antall gjester du planlegger å invitere.

Det kan også være lurt å sjekke om cateringtjenesten har erfaring med å håndtere bryllup på samme størrelse som ditt, for å være sikker på at de kan levere mat av høy kvalitet til alle gjestene.

Pris og budsjett

Det er viktig å ha et realistisk budsjett når du skal velge cateringtjeneste til bryllupet ditt. Be om et tilbud fra ulike leverandører og sammenlign priser og hva som er inkludert i prisen.

Det kan også være lurt å spørre om eventuelle ekstra kostnader som kan tilkomme, for eksempel for servering av alkohol eller leie av utstyr.

Eksempler på bryllupsmeny i Trondheim

Her er noen eksempler på bryllupsmeny som kan serveres av en cateringtjeneste i Trondheim:

Tradisjonell norsk meny

  • Forrett: Røkelaks med eggerøre og dill
  • Hovedrett: Helstekt oksefilet med fløtegratinerte poteter og grønnsaker
  • Dessert: Multekrem med krumkaker og rørte bær

Internasjonal meny

  • Forrett: Ceviche av kamskjell med mango og avokado
  • Hovedrett: Kylling tikka masala med ris og naanbrød
  • Dessert: Panna cotta med bærkompott og sjokoladesaus

Vegetarisk meny

  • Forrett: Bakt chevre med honning og valnøtter
  • Hovedrett: Grønnsakslasagne med spinat og fetaost
  • Dessert: Sjokoladefondant med vaniljeis og bær

Oppsummering

Catering til bryllup i Trondheim er en viktig del av bryllupsplanleggingen, og kan være med på å gjøre dagen enda mer minneverdig for både deg og gjestene dine.

Ved å finne en erfaren cateringtjeneste med gode referanser, tilgjengelighet og kapasitet, og som passer innenfor ditt budsjett, kan du være trygg på at maten vil være av høy kvalitet og at gjestene dine vil bli tatt godt vare på under bryllupet.

Med en tilpasset bryllupsmeny og profesjonell service, kan du være sikker på at bryllupet ditt vil bli en suksess.

Catering bryllup i Trondheim er en viktig del av bryllupsplanleggingen. Det er avgjørende å finne en cateringtjeneste som kan levere mat av høy kvalitet og tilpasse seg dine ønsker og behov. En god cateringtjeneste vil kunne tilby en tilpasset bryllupsmeny som gjenspeiler dere som par, profesjonell service under bryllupet, og avlastning for vertskapet.

Når du skal velge en cateringtjeneste, bør du se etter erfaring, referanser, tilgjengelighet, kapasitet, pris og budsjett. Det er også viktig å vurdere ulike menyvalg, enten det er tradisjonell norsk mat, internasjonal meny eller vegetariske alternativer. Ved å velge riktig cateringtjeneste, kan du være trygg på at bryllupet ditt blir en suksess.

Bestill her