Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Konfirmasjon

Konfirmasjonsmat har lenge vært en integrert del av norsk kultur og tradisjoner. Det fungerer som en måte å hedre den unge personen som blir konfirmert og å bringe sine kjære sammen i feiring. Disse tradisjonelle rettene tilberedes ofte med kjærlighet og omsorg, noe som gjenspeiler viktigheten av anledningen og stoltheten til familien. Ingen konfirmasjon ville vært komplett uten et fat med deilig røkelaks. Denne delikatessen er en sann stift i norsk mat, og dens rike, røykfylte smak slår aldri feil. Servert med en skvis sitron og kanskje litt dillsaus, er det et klassisk valg som garantert vil nytes av alle.

Konfirmasjon

Fargerikt buffetbord med et utvalg av salater og kjøttpålegg, perfekt for konfirmasjon i Trondheim.

Konfirmasjonsbordet

550,-

Serrano
Spansk spekepølse
Spanske kjøttboller (Varm)
Saltbakte poteter (Varm)
Marinerte kyllingspyd
ih. selleri
Lettspeket laksetartar m/ sorte hvitløksperler
ih. fisk
Marinert scampi
ih. skalldyr
Klippfisk kroketter
ih. fisk, melk
Dadler m/bacon
Fylt paprika
ih. melk
Lefserull m/laks
ih. gluten, melk, sennepsfrø
Tomat og mozzarella salat
ih. melk
Marinert sopp
i.h gluten
Oliven
Kokt skinke
Roastbeef
Kalkunskinke
Nøttesild
ih. nøtter, fisk, selleri
Fylte egg
ih. egg, skalldyr
Reker
ih. skalldyr
Ostefat
ih. melk
Potetsalat
ih. melk
Eggerøre
ih. egg
Røkt laks
ih. fisk
Pastasalat m/kylling
ih. gluten, melk
Rundstykker
ih. gluten
Flettet loff
ih. gluten
Focaccia
ih. gluten
Garnityr/Fruktfat
Frisk salat
Alioli
ih. egg
Bravasaus
Majones
ih. egg
Remulade
ih. egg
Dillsaus
Smør
ih. melk
Pannacotta m/bringebærsaus
eller karmellpudding/sjokoladepudding
Dessert er tillegg 90,-

Konfirmasjonsbord der tradisjon møter en urban tapas

Konfirmasjon er en viktig milepæl i livet til en ung person, og det er vanlig å feire denne dagen med familie og venner. Tradisjonelt sett har konfirmasjonsfeiringen vært preget av et koldtbord med klassiske retter som spekemat, eggerøre og potetsalat. Men i dagens moderne samfunn ønsker mange å blande tradisjon med en mer urban og moderne stil. Her er noen tips til hvordan du kan skape et konfirmasjonsbord som kombinerer det beste fra begge verdener.

Catering til Konfirmasjon i Trondheim

Koldtbord og tapas

Et koldtbord er en klassisk og enkel måte å servere mat på til store selskaper. Men hvorfor ikke blande inn noen tapasretter for å gi en mer spennende og moderne vri? Tapas er småretter som kan serveres både varme og kalde, og som passer perfekt til å dele med venner og familie. Du kan for eksempel servere klassiske tapasretter som chorizo, manchego-ost og oliven, eller prøve deg på mer moderne varianter som kyllingspyd med peanøttsaus eller avokado- og rekesalat.

Dekorasjoner

For å skape en urban og moderne atmosfære på konfirmasjonsbordet, kan du bruke dekorasjoner som reflekterer dette. Du kan for eksempel bruke en kombinasjon av rustikke og industrielle elementer, som tre og metall, for å skape en urban følelse. Du kan også bruke farger som svart, hvitt og grått for å gi et moderne uttrykk. For å beholde den tradisjonelle følelsen, kan du også inkludere noen elementer som symboliserer konfirmasjonen, som for eksempel en bibel eller et kors.

Norsk konfirmasjon

Personlige touch

En konfirmasjon er en personlig og spesiell dag, og det er viktig å inkludere elementer som reflekterer dette på konfirmasjonsbordet. Du kan for eksempel lage personlige bordkort med navn og dato for konfirmasjonen, eller bruke bilder av konfirmanten som dekorasjon. Dette vil gi en personlig touch til bordet og gjøre det mer meningsfylt for både konfirmanten og gjestene.

Mat for alle

Når du planlegger konfirmasjonsbordet, er det viktig å huske på at det kan være gjester med ulike matpreferanser og allergier. Sørg for å inkludere vegetar- og glutenfrie alternativer, og informer gjestene om hva som er i de ulike rettene. Dette vil sikre at alle kan nyte maten og føle seg inkludert i feiringen.

Konfirmasjonsbord i Trondheim

Avslutt med en søt touch

Etter all den deilige maten, er det vanlig å avslutte med en søt touch. Du kan for eksempel servere en tradisjonell kake, men også inkludere noen moderne og spennende desserter som brownies, macarons eller fruktspyd. Dette vil gi en fin avslutning på måltidet og tilfredsstille alle søte tenner.

Bord med kaker og søtsaker

Med disse tipsene kan du skape et konfirmasjonsbord som kombinerer tradisjon og moderne stil på en unik og spennende måte. Husk å inkludere personlige elementer og å tilpasse maten til ulike preferanser og allergier. Dette vil sikre en minneverdig og vellykket feiring for konfirmanten og gjestene.

Oppnå Uforglemmelig Konfirmasjon i Trondheim med Melhus Catering

Velkommen til Melhus Catering: Din Destinasjon for Konfirmasjon i Trondheim

Planlegger du en konfirmasjon i Trondheim? Melhus Catering er eksperter på å levere førsteklasses cateringtjenester som vil forbedre din feiring. Med en dedikasjon til å skape uforglemmelige matopplevelser for dine gjester, er vi klar til å imøtekomme dine behov.

For en viktig konfirmasjon, er det å tilby deilig mat presentert på hvitt porselen. Med Melhus Catering kan du forvente et fargerikt buffébord med et utvalg av delikate retter som vil garantert imponere gjester.

Utforsk våre spennende menyer skreddersydd for konfirmasjon i Trondheim og la Melhus Catering bidra til å gjøre din spesielle dag enda mer minneverdig. Kontakt oss i dag for et tilbud som vil løfte din bekreftelse til neste nivå. Din suksess er vår prioritet.

Melhus Catering i Trondheim

Melhus Catering i Trondheim er det ideelle valget for de som ønsker en konfirmasjon og deilig mat servert på hvitt porselen. Med lang erfaring og lidenskap for førsteklasses cateringopplevelser, er Melhus Catering dedikert til å skape uforglemmelige matopplevelser som passer for enhver anledning.

Fargerikt Buffetbord for Konfirmasjon

Dersom du vurderer å servere et fargerikt buffetbord under konfirmasjonen i Trondheim, tilbyr Melhus Catering et variert utvalg av salater og kjøttpålegg som vil glede deg. Med fokus på friske råvarer og velsmakende kombinasjoner, kan du skape en festlig atmosfære med et buffetbord som imponerer både visuelt og smaksmessig.

Fargerikt konfirmasjonsbord

Elegant Tapasbord for Konfirmasjon

For en mer elegant tilnærming til konfirmasjonen, tilbyr Melhus Catering et eksklusivt tapasbord med diverse delikatesser som vil begeistre anmeldelser. Utforsk en verden av smaker gjennom nøye utvalgte retter som kombinerer autentiske ingredienser med nyskapende presentasjon. Med Melhus Catering sitt elegante tapasbord kan du skape en unik og minneverdig opplevelse for alle som deltar på konfirmasjonen.

Melhus Catering sin ekspertise og dedikasjon til førsteklasses cateringopplevelser gjør dem til det perfekte valget for en vellykket konfirmasjon i Trondheim. Utforsk deres tilpasningsdyktige alternativer og la deg inspirere av deres lidenskap for å skape uforglemmelige matopplevelser for deg og dine gjester.

Konfirmasjon | Melhus Catering i Trondheim

Planlegger du en konfirmasjon i Trondheim og leter etter en cateringtjeneste som vil imponere dine gjester? Melhus Catering tilbyr spennende menyer som garantert vil skape en smakfull og minneverdig opplevelse for alle. Kontakt oss i dag for å få et skreddersydd tilbud som passer perfekt til din spesielle anledning.

Uforglemmelige Konfirmasjonsmenyer

Melhus Catering sin ekspertise i konfirmasjonsmat vil sikre at din feiring blir en fabelaktig opplevelse. Våre varierte konfirmasjonsmenyer tilfredsstiller ulike smaker og preferanser, og er designet for å gjøre dagen ekstra spesielt. Fra delikate fingermatretter til velsmakende hovedretter og fristende desserter, vil våre menyalternativer glede dine gjester og sette prikken over i-en på arrangementet.

Tilpasset Service for Din Konfirmasjon

Ved å velge Melhus Catering til din konfirmasjon, vil du få en skreddersydd service som tar hensyn til alle dine behov. Vårt dedikerte team av kokker og planleggere vil jobbe tett med deg for å sikre at matopplevelsen passer perfekt til anledningen. Vi legger vekt på kvalitet, estetikk og smak, slik at du kan være trygg på din konfirmasjon vil bli husket for deilig mat og enestående service.

Kontakt oss for et Tilbud

Ønsker du å skape en uforglemmelig bekreftelse i Trondheim? Ta kontakt med Melhus Catering i dag for å få et tilbud skreddersydd etter dine ønsker og behov. La oss være med å gjøre din konfirmasjonsfeiring til noe helt spesielt med våre delikate konfirmasjonsmenyer og profesjonell service.

Uforglemmelig Konfirmasjonsbord

Melhus Catering tilbyr tilpasningsdyktige cateringtjenester for konfirmasjon i Trondheim, skreddersydd for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Det unike konfirmasjonsbordet deres presenterer en smakfull fest av kulinariske delikatesser, perfekt for å gjøre enhver konfirmasjonsfeiring uforglemmelig.

Tilpasningsdyktige Cateringtjenester

Melhus Catering sitter konfirmasjonsbord er det perfekte valget for en minneverdig konfirmasjonsfeiring i Trondheim. Med fokus på kvalitet, variert smak og presentasjon, tilbyr de en rekke alternativer som passer til ulike temaer og preferanser. Fra elegante småretter til hjertevarmende hovedretter og delikate desserter, Melhus Catering skaper en gastronomisk opplevelse som vil glede alle sansene.

Med en dedikert tilnærming til å skape personlig og unike konfirmasjonsmenyer, er Melhus Catering kjent for sin ekspertise i å tilpasse matopplevelsen etter klientens ønsker. Enten det er behov for spesifikke diettrestriksjoner, favorittretter eller temaer som skal gjenspeiles gjennom maten, står Melhus Catering klare til å levere en skreddersydd cateringopplevelse.

Utforsk Melhus Catering sine tilpasningsdyktige cateringtjenester for konfirmasjon i Trondheim, og la deres lidenskap for mat og service skape magiske øyeblikk under din neste feiring.

Konfirmasjon Trondheim

Opplev Smaksperfeksjon på Konfirmasjonen

Melhus Catering tar konfirmasjonen til et nytt nivå med deres dedikasjon til å levere smaksperfeksjon gjennom cateringtjenester i Trondheim. Ved å skape en unik matopplevelse, sørger de for at bekreftende og anmeldelser får en uforglemmelig dag fylt med deilige smaker og enestående service.

Skreddersydd Konfirmasjonsmeny

La Melhus Catering tar seg av matopplevelsen på konfirmasjonen din med deres skreddersydde konfirmasjonsmeny. Utforsk et variert utvalg av retter, fra delikate fingermatretter til overdådige buffere, nøye utvalgt for å tilfredsstille ulike preferanser og skape en smakfull opplevelse for alle anmeldelser. Med fokus på kvalitetsråvarer og nyskapende presentasjon, vil Melhus Catering sikre at konfirmasjonen din blir en suksess.

Eksklusiv Servering på Hvitt Porselen

Nyt en elegant servering på hvitt porselen som gir en ekstra touch av raffinement til konfirmasjonen din. Melhus Catering legger vekt på detaljer og sørger for at maten serveres på en stilig og profesjonell måte som passer perfekt til anledningen. Med fokus på både smak og estetikk, vil hver tallerken være en visuell og gastronomisk glede for kritikk.

Profesjonell og Personlig Service

Melhus Catering sin dedikerte team av fagfolk kombinerer profesjonalitet med personlig service for å sikre at alle dine behov og preferanser blir ivaretatt. Fra planlegging til gjennomføring vil deres erfarne personale være til stede for å sikre en jevn og vellykket gjennomføring av konfirmasjonen din. Med Melhus Catering kan du slappe av og fokusere på å skape minneverdige øyeblikk, mens de tar seg av matopplevelsen.

Konfirmasjonen din til neste nivå med Melhus Catering er unik tilnærming til catering, hvor smaksperfeksjon og profesjonell service står i fokus. Skap en minneverdig dag for bekreftelse og behandling med deilig matopplevelser og enestående servering.

Nydelig konfirmasjonsbord dekket med god mat

Konklusjon

Å velge riktig cateringtjeneste for konfirmasjonen din i Trondheim er valg for å sikre en vellykket og minneverdig feiring. Melhus Catering i Trondheim tilbyr spennende og delikate menyer som garantert vil imponere dine gjester. Med deres ekspertise og dedikasjon til førsteklasses service, kan du være trygg på at hvert måltid blir servert på hvitt porselen med eleganse og stil.

Kontakt Melhus Catering i Trondheim i dag for å skreddersy en cateringopplevelse som passer perfekt til din konfirmasjon. La deres lidenskap for mat og kulinarisk nytelse bidra til å gjøre din spesielle dag enda mer uforglemmelig. Velg Melhus Catering for en smakfull opplevelse som vil glede både ganer og hjerter.

Bestill her