Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Lunsj & Møtemat

Når det gjelder møter og lunsjpauser, bør ikke matens rolle undervurderes. Vi forstår viktigheten av å tilby næringsrike måltider av høy kvalitet som kan øke produktiviteten, engasjementet og den generelle tilfredsheten i en profesjonell setting. Ah, møter og lunsjpauser – de to pilarene i arbeidsplasskulturen. Vi kjenner alle følelsen av å sitte gjennom et tilsynelatende uendelig møte, magen murrer høyere enn kollegenes ideer. Og la oss ikke glemme de lunsjpausene når energinivået vårt traff bunnen, slik at vi sliter med å holde fokus resten av dagen. Det er der Lunsj & Møtemat kommer til unnsetning.

Lunsj og møtemat i Trondheim

Sandwich

140,-

Laks og Eggerøre
i.h gluten, fisk ,egg og melk
Serranoskinke og Manchego
i.h gluten og melk
Vegetar
i.h gluten og melk

Lunsj-tapas

200,-

Serrano
Manchego
ih. melk
Marrnert Scampi
ih. skalldyr
Oliven mix
Fylt paprika
ih. melk
Spansk spekepølse
Potetomelett
ih. egg, melk
Ostepai
ih. egg, melk
Spanske kjøttboller
Dadler m/bacon
Mojorojo
ig hvete
Alioli
ih egg
Foccacia
ih. hvete

Focaccia

99,-

Serrano og parmesan
ih. gluten og melk
Ost og skinke
ih. gluten og melk
Laks & eggerøre
ih. gluten, egg og melk

Baguetter

89,-

Reker
ih. gluten, hvete og melk
Ost og skinke
ih. gluten og melk
Ost og Salami
ih. gluten og melk
Eggerøre og laks
ih. gluten, egg, fisk og melk
Roastbiff
ih. gluten og melk

Wraps

79,-

Ost og skinke
ih. gluten og melk
Kylling
ih. gluten og melk
Serranoskinke
ih. gluten og melk

Salater

145,-

Ost og skinkesalat
ih. melk
Cæsarsalat
ih. gluten, fisk, melk og sennep
Kyllingsalat
Rekesalat
ih. Skalldyr

Fruktfat

42,-

Druer
Banan
Pære
Eple
KIWI
Jordbær
Melon
Appelsin
Ved forbehold sesong

Lunsjavtale i Trondheim

Å finne den perfekte lunsjmaten til møter og arrangementer kan være en utfordring, spesielt når du ønsker å imponere dine gjester. Men med cateringtjenester i Trondheim, kan du enkelt få levert deilig og variert mat til dine møter og arrangementer. Her er noen tips for å finne den beste lunsjmaten og møtematen i Trondheim.

Møtemat Catering i Trondheim

Når du planlegger et møte, er det viktig å sørge for at maten er av høy kvalitet og passer til dine gjesters behov. Med cateringtjenester i Trondheim, kan du velge mellom et bredt utvalg av mat som passer til ulike dietter og preferanser. Du kan også tilpasse menyen etter dine behov og budsjett. Sørg for å bestille i god tid for å sikre at maten blir levert til rett tid og sted.

Lunsj Catering i Trondheim

Enten du planlegger en lunsjavtale med kolleger eller ønsker å imponere dine kunder, er lunsj catering et flott alternativ. Med et stort utvalg av retter å velge mellom, kan du tilby dine gjester en deilig og variert lunsjopplevelse. Fra sandwicher og wraps til salater og varme retter, er det noe for enhver smak. Sørg for å informere cateringtjenesten om eventuelle allergier eller spesielle dietter for å sikre at alle dine gjester kan nyte maten.

Lunsjavtale i Trondheim

Lunsjavtale i Trondheim

Hvis du ønsker å inngå en fast avtale for lunsjlevering til din bedrift, kan du også finne cateringtjenester som tilbyr lunsjavtaler i Trondheim. Dette er en praktisk og kostnadseffektiv måte å sikre at dine ansatte får en god lunsj hver dag. Du kan velge mellom ulike pakker og menyer, og tilpasse avtalen etter dine behov. Dette er også en flott måte å vise dine ansatte at du bryr deg om deres velvære og trivsel.

Bestill i god tid

Uansett om du trenger møtemat, lunsj catering eller en fast lunsjavtale, er det viktig å bestille i god tid. Dette sikrer at cateringtjenesten har nok tid til å forberede og levere maten til rett tid og sted. Det er også lurt å bestille i god tid for å sikre at du får det utvalget av retter du ønsker, spesielt hvis du har spesielle dietter eller preferanser å ta hensyn til.

Velg en pålitelig cateringtjeneste

Når du skal velge en cateringtjeneste i Trondheim, er det viktig å velge en pålitelig og erfaren leverandør. Sørg for å lese anmeldelser og be om referanser fra tidligere kunder. Du kan også be om å smake på maten før du bestiller for å sikre at den er av høy kvalitet og passer til dine behov.

Oppsummering

Med cateringtjenester i Trondheim, kan du enkelt få levert deilig og variert lunsj og møtemat til dine arrangementer. Sørg for å bestille i god tid og velg en pålitelig leverandør for å sikre en vellykket og imponerende matopplevelse for dine gjester. Har du noen tips eller erfaringer med catering i Trondheim? Del det gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

Bestill her