Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Restaurant på Sluppen

NYHET!

Fra 2.April 2024 vil man få kjøpt Thai mat og Tapas i vår restaurant "Pettersen & Co".

Noen retter fra lunsjmeny vil bli erstattet med Thaimat, dette er ett prøvekonsept ut April. Lykkes vi blir dette ett varig tilbud.

Vi har fått enda en dreven dame på laget, hun er fra Thailand og kan denne matkulturen til fingerspissene. Kom innom for en smak.

 

Lunsj meny:

Yakisoba kylling                                    110,-

Pad med mamuang                              110,-

Vårruller 6 STK                                       139,-

Serrano & Manchego sandwich       140,-

Tapastallerken                                        150,-

 

Etter klokken 14.30:

Niea pad nam man hoi                         189,-

Thai Tapas                                                 290,-

Tapas Spansk original                          300,-

 

Ta kontakt for mer info.

Pettersenco.no

Restaurant på Sluppen

Thaimat Trondheim

Melhus Catering og Pettersen & Co har inngått et nært og fruktbart samarbeid innen spansk gastronomi. Pettersen & Co, en kjent butikk, er stolte av å servere spanske delikatesser av topp kvalitet som er hentet fra de beste produsentene. Melhus Catering har på sin side spesialisert seg på å bringe kulinarisk fortreffelighet til arrangementer og anledninger. Sammen har de skapt et dynamisk partnerskap som gjør at Melhus Catering kan tilby et omfattende utvalg av spanske gourmetprodukter til sine kunder. Når det gjelder servering av spanske gourmetdelikatesser av topp kvalitet, har Melhus Catering og Pettersen & Co dannet et partnerskap som er intet mindre enn deilig. Disse to enhetene har gått sammen for å bringe det beste fra spansk mat til arrangementer og anledninger, og skape en kulinarisk opplevelse som garantert vil imponere selv de mest kresne smaksløkene. Når det gjelder samarbeid har Melhus Catering og Pettersen & Co virkelig mestret kunsten. Partnerskapet deres er bygget på et grunnlag av tillit, gjensidig respekt og en felles lidenskap for å levere kulinariske opplevelser i toppklasse. Fra begynnelsen forsto begge parter viktigheten av å jobbe tett sammen for å nå sine mål.

Bestill her