Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Åpningstider Catering

Dette er åpningstider for vår butikk, Catering og avtaler går til alle døgnets tider.

Våre åpningstider

Åpningstider

Mandag

10.00 - 17.00

Tirsdag

10.00 - 17.00

Onsdag

10.00 - 17.00

Torsdag

10.00 - 19.00

Fredag

10.00 - 17.00

Lørdag 

12.00 - 17.00

Ønsker du å levere en retur, kom i åpningstid eller ring oss.

Catering på Søndag: Gjør det enkelt med våre åpningstider

Åpningstider for catering og selskapsmat kan ofte være begrenset til vanlige ukedager, men hva med de som ønsker å arrangere et selskap eller en begivenhet på en søndag? Det kan være utfordrende å finne en pålitelig cateringtjeneste som leverer på en søndag, men frykt ikke - vi er her for å hjelpe!

Fleksible Åpningstider for Søndagslevering

Vi vet at behovet for cateringtjenester ikke alltid følger vanlige arbeidstider. Derfor har vi utvidet våre åpningstider for å inkludere søndager. Uansett om du planlegger en bursdagsfeiring, et jubileum, en bryllupsresepsjon eller en bedriftssammenkomst, kan du stole på at vi leverer fersk og deilig mat til ditt arrangement.

Variert og Tilpasset Meny

Vår cateringmeny er designet for å imøtekomme ulike preferanser og behov. Enten du foretrekker tradisjonelle retter, vegetariske alternativer, eller internasjonale smaker, har vi et bredt utvalg av retter å velge mellom. Vi tilpasser også menyen etter eventuelle spesielle kostholdsrestriksjoner eller allergier du måtte ha.

Enkel Bestillingsprosess

Vi vet hvor viktig det er å gjøre bestillingsprosessen så enkel og problemfri som mulig. Med vårt online bestillingssystem kan du velge dine foretrukne retter, oppgi antall gjester og leveringsdato- og tidspunkt med bare noen få klikk. Vi tar oss av resten, slik at du kan fokusere på å nyte arrangementet ditt.

Kvalitetsservice og Pålitelig Levering

Vår prioritet er å sikre at hvert måltid vi leverer er av høyeste kvalitet og smak. Vårt team av erfarne kokker og servicepersonell jobber hardt for å sikre at hvert arrangement er en suksess. Vi leverer også i tide, slik at du kan være trygg på at maten kommer frem akkurat når du trenger den.

Så neste gang du planlegger et arrangement som krever catering på en søndag, ikke nøl med å kontakte oss. Vi er her for å gjøre matplanleggingen enkel og stressfri, slik at du kan ta deg av gjestene.

Bestill her