Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Thai Tapas

Fargerik samling av tradisjonell thaimat servert i Trondheim, inkludert vårruller og nudelretter.

Thai Tapas

579,-

-Vårruller med kylling, serveres med sursør saus.
ih. hvete
-Gai stay, kyllingspyd m/peanøttsaus
ih. nøtter
-Grillet kyllingklubber m/tre stk hjemmelagde sauser
- Tung Tong m/svinekjøtt og thaikrydder, serveres med plommesaus
ih. hvete
- Teriyaki nudler m/Teriyaki saus
ih. egg, hvete, soya
- Moo ping, marinert og grillet svinekjøtt
ih. hvete, soya
- Dumpling marinert svinekjøtt med thaikrydder, serveres med hjemmelagd saus
ih. hvete, soya
- Grillet kjøttboller av storfe, serveres med tammarind saus
- Stekt ris med egg og kylling
ih. soya, egg
- Innbakt kylling m/sursøt saus
ih. hvete
- Tempura servert med sursøt saus
ih. egg, hvete, skalldyr
- Sprø scampi m/tammarind saus
ih. skalldyr, hvete
- Innbakt kyllingsalat m/grønnsaker
ih. hvete
- Thaikrydder brød
ih. hvete
Søtsak:
- Thai fruktsalat

Thailandsk tapas

Når det gjelder thailandsk mat, tenker de fleste på retter som pad thai, grønn karri og tom yum suppe. Men har du noen gang hørt om thailandsk tapas? Denne unike og smakfulle vrien på tradisjonell thailandsk mat blir stadig mer populær i matscenen, og med god grunn. I denne artikkelen vil vi utforske hva thailandsk tapas er, hvor du kan finne det, og hvorfor det er verdt å prøve.

Hva er thailandsk tapas?

Thai tapas er en blanding av tradisjonelle thailandske retter og spansk tapas-stil dining. Den kombinerer de dristige og krydrede smakene av thailandsk mat med de små, delbare tallerkenene med tapas. Dette gjør at diners kan prøve en rekke retter i en sittende, noe som gjør det til et flott alternativ for grupper eller de som ønsker å prøve forskjellige smaker.

Rettene

Thai tapas

Thailandske tapasretter er vanligvis mindre porsjoner av tradisjonelle thailandske retter, som satayspyd, vårruller og papayasalat. Imidlertid kan de også inkludere unike kreasjoner som blander thailandske og spanske smaker, for eksempel kroketter i thailandsk stil eller krydret chorizo-stekt ris. Disse rettene er ment å deles og nytes med venner og familie.

Matopplevelsen

Thailandsk tapas i Trondheim handler om opplevelsen av å dele og prøve nye smaker. Gjestene kan bestille en rekke retter og dele dem mellom bordet, noe som skaper en morsom og interaktiv matopplevelse. Dette gir også mulighet for tilpasning, da hver person kan velge hvilke retter de vil prøve.

Hvor finner du thailandsk tapas

Mens thailandsk tapas stammer fra Thailand, har det blitt populært i andre land også. I Trondheim er det flere restauranter som tilbyr thailandsk tapas på menyen. Et populært sted er "Pettersen&Co", som spesialiserer seg på dette unike fusjonskjøkkenet. De tilbyr en rekke retter, fra tradisjonelle thailandske favoritter til kreative tapas-stil kreasjoner.

Derfor bør du prøve thailandsk tapas

Thailandsk tapascatering i Trondheim tilbyr en ny og spennende måte å oppleve thailandsk mat på. Ved å kombinere tradisjonelle retter med tapas-stil, gir det mulighet for en mer sosial og interaktiv matopplevelse. Det gir også mulighet for tilpasning, da hver person kan velge hvilke retter de vil prøve. I tillegg, med mindre porsjoner, kan du prøve en rekke retter uten å føle deg for mett.

Thailandsk tapasservering i Trondheim

Thai tapas i Trondheim

Hvis du planlegger et spesielt arrangement eller fest i Trondheim, bør du vurdere thailandsk tapascatering. Dette unike og smakfulle kjøkkenet vil garantert imponere gjestene dine og legge til en morsom vri på arrangementet ditt. Mange restauranter i Trondheim tilbyr thailandsk tapascatering, så husk å spørre om dette alternativet når du planlegger ditt neste arrangement.

Avslutningsvis er thailandsk tapas en deilig og spennende vri på tradisjonell thailandsk mat. Med sin blanding av dristige smaker og tapas-stil dining, tilbyr den en unik og hyggelig matopplevelse. Så neste gang du er i Trondheim, sørg for å prøve thailandsk tapas! Har du prøvd thailandsk tapas før? Gi oss beskjed i kommentarene.

Bestill her