Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Vintermeny

Vintermeny! Vi har satt sammen en 5-retter catering meny, med sesongens kvaliteter. Reker, blåskjell, Skrei, gode oster med marmelade og honning, avslutter med vår egenkomponerte Sitronfromasj.

Rekesmørbrød
Hvitvinsdampede Blåskjell
Porsjert Torsk
Ostefat Med Aprikoskompot, Honning Og Nøttemix
Sitronfromasj

Vintermeny 2025

690,-

¤ Rekesmørbrød m/sitron, dill. majones, eggebåt
Ih. gluten, skalldyr, egg
¤ Hvitvinsdampede blåskjell
Ih. skalldyr
¤ Posjert skrei m/grillede tomater, syltet rødløk, mandelpoteter, Sandefjordsmør
ih. fisk, melk
¤ Ostefat m/aprikoskompot, honning og nøttemix
ih. melk
¤ Sitronfromasj
ih. melk, egg

Reker: Når vi sier ferske reker, mener vi det. Rekene fra Hyra Skalldyr på Eidshaug er ikke bare kortreist nytelse – de setter en ny standard for norsk sjømat.

Blåskjell: Trøndelags kystlinje er hjem til noe av Norges beste sjømat – og blåskjellene herfra skiller seg ut. Med akkurat riktig blanding av saltvann og naturens egne filtre, får disse blåskjellene sin helt spesielle smak.

Skrei: Fersk skrei fra Hitra er mer enn bare en fisk – det er en opplevelse. Med sin fyldige smak og høye kvalitet har den blitt et symbol på trøndersk sjømat.

Ost: Visste du at noen av Norges beste oster og honning kommer fra Trøndelag? Med enestående råvarer og stolthet i hvert produkt, er det ingen overraskelse.

Sitronfromasj: Frisk, luftig og laget med omtanke – vår egen fromasj er noe helt spesielt. Med egg fra Melhus skaper vi en dessert som kobler lokale råvarer med ekte smaker.

Bestill her