Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Selskapsmat i Trondheim

Billig Tapas i Trondheim

Her finner du oss!

Selskapsmat i Trondheim

Cateringtjenester: Her finner du oss for bestilling av catering og retur av porselen og emballasje
Er du vertskap for en spesiell begivenhet eller en sammenkomst og ser etter en pålitelig cateringtjeneste som kan tilby deilig mat og upåklagelig service? Se ikke lenger! Våre cateringtjenester er her for å gjøre ditt arrangement til en suksess. Vi tilbyr et bredt utvalg av menyalternativer som passer enhver smak og kostholdspreferanser, og sikrer at gjestene dine er velnærede og fornøyde.
Slik bestiller du cateringtjenester
Å bestille cateringtjenester fra oss er raskt og enkelt. Bare besøk nettsiden vår eller ring oss for å diskutere dine arrangementskrav. Vårt team av erfarne fagfolk vil samarbeide med deg for å lage en tilpasset meny som passer ditt budsjett og dine preferanser. Enten du er vertskap for en liten intim sammenkomst eller et stort firmaarrangement, har vi ekspertisen til å levere eksepsjonell service og deilig mat som vil imponere dine gjester.
Retur av porselen og emballasje
Etter at arrangementet er over, er det siste du vil bekymre deg for å rydde opp. Det er her vår returtjeneste for porselen og emballasje kommer inn. Vi forstår at du har nok å forholde deg til etter å ha vært vertskap for et arrangement, og det er derfor vi tilbyr en praktisk returtjeneste for alle servise, redskaper og emballasjematerialer du har leid av oss . Bare gi oss beskjed når og hvor vi skal hente varene, så tar vi oss av resten.
Hvorfor velge oss
Kvalitetsservice: Vårt team av fagfolk er dedikert til å yte førsteklasses service fra start til slutt.
Deilig mat: Vi setter vår ære i å bruke ferske ingredienser av høy kvalitet for å lage appetittvekkende retter som vil la gjestene dine ønske mer.
Praktisk returtjeneste: Si farvel til bryet med å rydde opp etter arrangementet. Vår returtjeneste gjør prosessen sømløs og stressfri.

Bestill her