Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Festkoldtbord

Norge er et land rikt på kulturelle tradisjoner, og en av de mest kjære kulinariske skikkene er Koldtbord. Avledet fra de norske ordene for "koldtbord", representerer Koldtbord en storslått fest bestående av en rekke kalde retter og tilbehør. Denne tradisjonelle norske matopplevelsen har dyp historisk og kulturell betydning, ofte feiret ved spesielle anledninger og sammenkomster. Koldtbord har en rik historisk betydning i norsk kultur. Opprinnelig var det en måte for bønder og fiskere å vise frem sine fineste råvarer uten behov for forseggjorte matlagingsmetoder. Pålegg av kjøtt, røkt fisk, syltede grønnsaker og en myriade av andre herlige godbiter vil bli presentert på et fellesbord for alle å nyte. Det ble et symbol på raushet, gjestfrihet og det tette vesenet i norske samfunn.

Bord med fristende koldtbord

Festkoldtbord

379,-

Skinke
Roastbiff
Kalkun
Røkt laks
ih. fisk
Pepperlaks
ih. fisk
Reker
ih. skalldyr
Sildesalat
ih. fisk og selleri
Fylte egg
ih. skalldyr og egg
Eggerøre
ih. egg
Potetsalat
ih. melk og sennep
Kyllingsalat m/ cashewnøtter
ih. gluten, soya, nøtter og bløtdyr
Garnityrfat
Frisk salat
Majones
ih. egg
Dressing
ih. egg, melk og sennep
Remulade
ih. egg og sennep
Loff
ih. gluten, egg, melk og sesamfrø
Rundstykker
ih. gluten, egg, melk og sesamfrø
Smør
ih. melk
Bondeomelett
ih. egg og melk
Ostefat
ih. melk
Spekemat
Karamellpudding
ih. egg og melk
eller Sjokoladepudding
ih. gluten, soya, melk og nøtter

Ønske om tilpasning, eller spørsmål? Ta kontakt, så skreddersyr vi en løsning for deg og dine behov.

Se også Koldtbord eller Tapas

Bestill her