Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Festkoldtbord

Norge er et land rikt på kulturelle tradisjoner, og en av de mest kjære kulinariske skikkene er Koldtbord. Avledet fra de norske ordene for "koldtbord", representerer Koldtbord en storslått fest bestående av en rekke kalde retter og tilbehør. Denne tradisjonelle norske matopplevelsen har dyp historisk og kulturell betydning, ofte feiret ved spesielle anledninger og sammenkomster. Koldtbord har en rik historisk betydning i norsk kultur. Opprinnelig var det en måte for bønder og fiskere å vise frem sine fineste råvarer uten behov for forseggjorte matlagingsmetoder. Pålegg av kjøtt, røkt fisk, syltede grønnsaker og en myriade av andre herlige godbiter vil bli presentert på et fellesbord for alle å nyte. Det ble et symbol på raushet, gjestfrihet og det tette vesenet i norske samfunn.

Elegante champagnefløter og friske limonader på et festlig koldtbord i Trondheim.

Festkoldtbord

379,-

Skinke
Roastbiff
Kalkun
Røkt laks
ih. fisk
Pepperlaks
ih. fisk
Reker
ih. skalldyr
Sildesalat
ih. fisk og selleri
Fylte egg
ih. skalldyr og egg
Eggerøre
ih. egg
Potetsalat
ih. melk og sennep
Kyllingsalat m/ cashewnøtter
ih. gluten, soya, nøtter og bløtdyr
Garnityrfat
Frisk salat
Majones
ih. egg
Dressing
ih. egg, melk og sennep
Remulade
ih. egg og sennep
Loff
ih. gluten, egg, melk og sesamfrø
Rundstykker
ih. gluten, egg, melk og sesamfrø
Smør
ih. melk
Bondeomelett
ih. egg og melk
Ostefat
ih. melk
Spekemat
Karamellpudding
ih. egg og melk
eller Sjokoladepudding
ih. gluten, soya, melk og nøtter

Festkoldtbord catering i Trondheim

Når man skal arrangere en fest eller et selskap, er maten en viktig del av opplevelsen. Det å kunne tilby gjestene en deilig og variert meny er noe som vil bli satt pris på. En populær og tradisjonsrik matrett i Norge er koldtbord, og det finnes flere cateringtjenester i Trondheim som tilbyr dette. I denne artikkelen vil vi se nærmere på hva koldtbord catering i Trondheim har å tilby, og hvorfor det kan være et godt valg for ditt neste arrangement.

Hva er koldtbord?

Koldtbord er en tradisjonsrik matrett som består av en rekke ulike retter som serveres kaldt. Dette kan inkludere alt fra pålegg, salater, spekemat, fisk, oster, og andre småretter. Koldtbord er en populær rett å servere til større selskaper og fester, da det gir gjestene muligheten til å velge og kombinere ulike retter etter eget ønske.

Bilde av koldtbord i Trondheim

Festkoldtbord catering i Trondheim

Det finnes flere cateringtjenester i Trondheim som tilbyr festkoldtbord til ulike anledninger. Disse cateringtjenestene har ofte et bredt utvalg av ulike retter å velge mellom, og kan tilpasse menyen etter ønske og behov. Dette gjør det enkelt å finne en meny som passer til ditt arrangement og dine gjesters preferanser.

Tradisjonsmat i Norge

Koldtbord er en tradisjonsrik matrett i Norge, og det å servere denne retten til gjestene dine kan gi en ekstra touch av norsk kultur og tradisjon til arrangementet. Mange cateringtjenester i Trondheim tilbyr også tradisjonsmat som tilbehør til koldtbordet, som for eksempel flatbrød, lefser og rømmegrøt. Dette kan være en fin måte å introdusere utenlandske gjester for norsk matkultur.

Catering festkoldtbord i Trondheim

Å bestille catering til ditt neste festkoldtbord i Trondheim kan være en god løsning for å slippe stresset med å lage maten selv. Cateringtjenestene tar seg av alt fra planlegging og innkjøp, til tilberedning og servering. Dette gir deg mer tid til å fokusere på andre detaljer rundt arrangementet, og sikrer at maten blir levert fersk og velsmakende til gjestene dine.

Praktisk og fleksibelt

En annen fordel med å velge koldtbord catering i Trondheim er at det er en praktisk og fleksibel løsning. Cateringtjenestene kan levere maten til ønsket tid og sted, og tilpasser seg til antall gjester og eventuelle allergier eller spesielle dietter. Dette gjør det enkelt å tilpasse menyen etter dine behov og ønsker.

Oppsummering

Koldtbord catering i Trondheim kan være et godt valg for ditt neste arrangement, enten det er en bursdag, konfirmasjon, eller firmafest. Med et bredt utvalg av retter å velge mellom, og muligheten til å tilpasse menyen etter dine ønsker, kan du være sikker på at gjestene dine vil bli fornøyde. Så neste gang du skal arrangere en fest, hvorfor ikke vurdere koldtbord catering i Trondheim?

Ønske om tilpasning, eller spørsmål? Ta kontakt, så skreddersyr vi en løsning for deg og dine behov.

Koldtbord eller 

Tapas

Bestill her