Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Malvik-Hommelvik-Stjørdal-catering

4645
Shutterstock 1221611722 (2)

Vi leverer Catering til MalvikHommelvik, og Stjørdal.

Har du KonfirmantDåp  eller, Bryllup

vi binger maten der du ønsker.

Se vår Catering meny

  • Bursdager
  • Koselige sammenkomster
  • Feiring av nye kontrakter
  • Fest med jobben

Tre av våre bestselgere:

  • Tapas
  • Viltgryte
  • Koldtbord

Andre godbiter:

  • Tapasbrett for to
  • Gaveesker med digge delikatesser

Utsøkte cateringtjenester i Malvik, Hommelvik og Stjørdal

Planlegger du en spesiell begivenhet i områdene Malvik, Hommelvik eller Stjørdal? Se ikke lenger! Våre cateringtjenester er her for å heve arrangementet ditt med deilig og nøye utformet selskapsmat (festmat) som vil gjøre gjestene dine imponerte og fornøyde.


Våre cateringtjenester

Hos vårt cateringselskap er vi stolte av å levere førsteklasses service og utsøkt mat som vil gjøre arrangementet ditt virkelig minneverdig. Enten du er vertskap for et bryllup, et firmaarrangement, en bursdagsfest eller en annen spesiell anledning, er teamet vårt dedikert til å gi deg en sømløs og stressfri cateringopplevelse.


Hva skiller oss ut


Ferske og lokalt hentede ingredienser: Vi tror på å bruke de ferskeste og høyeste kvalitetsingrediensene i alle rettene våre. Kokkene våre jobber tett med lokale leverandører for å finne de beste produktene, og sikrer at hver bit er full av smak.


Tilpassede menyer: Vi forstår at hvert arrangement er unikt, og det er grunnen til at vi tilbyr skreddersydde menyer for å passe dine spesifikke preferanser og kostholdsbehov. Fra gourmetfingermat til elegante sittemiddager, vi kan lage en meny som passer perfekt til arrangementet ditt.


Profesjonell service: Vårt team av erfarne kokker, servere og arrangementskoordinatorer er dedikert til å gi deg profesjonell og vennlig service fra start til slutt. Vi vil jobbe tett med deg for å sikre at alle aspekter av din cateringopplevelse overgår dine forventninger.


Vi betjener Malvik, Hommelvik og Stjørdal


Enten du er vertskap for en intim sammenkomst i Malvik, et firmaarrangement i Hommelvik, eller ett storslått bryllup i Stjørdal, er våre cateringtjenester tilgjengelige for å imøtekomme dine behov. Teamet vårt er kjent med lokale arenaer og arrangementslokaler i disse områdene, noe som sikrer en sømløs og effektiv cateringopplevelse.


Kontakt oss i dag
Vi er klare til å heve arrangementet ditt til noe minnerikt.

Tapas og Koldtbord Catering i Malvik, Hommelvik og Stjørdal: Melhus Catering Leverer Uforglemmelige Opplevelser

Velkommen til Smaksrikt Catering i Malvik, Hommelvik og Stjørdal!

Drømmer du om å skape uforglemmelige øyeblikk under dine spesielle anledninger? Med Melhus Catering kan du nå nyte førsteklasses tapas- og koldtbord-cateringtjenester i Malvik, Hommelvik og Stjørdal. Enten det er en firmafest, bursdag, bryllup, dåp eller konfirmasjon, tilbyr vi et rikt utvalg av delikate retter som vil glede dine gjester.

Vår dedikerte cateringtjeneste fokuserer på å levere en smaksopplevelse av høy kvalitet som vil fortrylle deg. Fra velsmakende tapasbrett til en overdådig koldtbordbuffet, vårt mål er å skape matopplevelser som etterlater et varig inntrykk. Med Melhus Catering er du sikret en kulinarisk reise som vil løfte enhver anledning til nye høyder.

Oppdag mangfoldet av catering med Melhus Catering og la deg friste av våre eksklusive tilbud. Ta imot den spesielle gleden det er å servere med lidenskap og omtanke. Vi ser frem til å være din kulinariske partner på veien mot et minneverdig arrangement. Besøk oss i dag og la Melhus Catering ta festen din til neste nivå!

Om Melhus Catering

Velkommen til en verden av kulinariske opplevelser med Melhus Catering, cateringbedriften med en lang historie og et enestående rykte innen bransjen. Spesielt kjent for sin ekspertise i å levere førsteklasses tapas og koldtbord til arrangementer i Malvik, Hommelvik og Stjørdal, har Melhus Catering skapt en unik posisjon som leverandør av smakfulle og minneverdige matopplevelser.

Erfaring og Rykte

Melhus Catering bringer med seg mange års erfaring og ekspertise i cateringbransjen. Med et solid rykte for kvalitet og innovasjon har de etablert seg som ledende innen levering av tapas og koldtbord til arrangementer i Malvik, Hommelvik og Stjørdal. Deres lidenskap for mat og dedikasjon til å overgå kundenes forventninger har gjort dem til et ettertraktet valg for enhver anledning.

Tilbudte Tjenester

Melhus Catering tilbyr et bredt spekter av cateringtjenester med spesialisering innen tapas og koldtbord. Våre nøye kuraterte menyalternativer og tilpassede løsninger sikrer at hver detalj blir ivaretatt for arrangementer i Malvik, Hommelvik og Stjørdal. Enten det er en firmafest, bursdagsselskap, bryllup eller konfirmasjon, leverer Melhus Catering enestående matopplevelser som vil imponere og glede anmeldelser.


Besøk Melhus Catering for å utforske deres omfattende cateringtjenester og ta din neste begivenhet til nye smakfulle høyder.

Tapas Catering i Malvik, Hommelvik og Stjørdal

Utforsk Melhus Catering sin tilnærming til tapas-catering og hvordan de tilpasser menyen for arrangementer i Malvik, Hommelvik og Stjørdal. Enten du planlegger en fest, selskap, firmafest, bursdag, bryllup, dåp eller konfirmasjon, kan tapas være den perfekte matopplevelsen for å imponere gjester og skape en minneverdig begivenhet.

Variert Tapasmeny

Melhus Catering tilbyr en variert og smakfull tapasmeny spesielt tilpasset arrangementer i Malvik, Hommelvik og Stjørdal. Med fokus på kvalitetsingredienser og autentiske smaker kan man glede seg over et utvalg av småretter som tilfredsstiller ulike smaksløker. Fra spanske klassikere som patatas bravas og chorizo til friske salater og hjemmelaget hummus, vil tapasmenyen fra Melhus Catering definitivt skape en kulinarisk fest for ganen.

Tilpasningsmuligheter

Én av Melhus Caterings fremste styrker er deres evne til å tilpasse tapasmenyen etter kundens behov og preferanser. Enten du foretrekker en vegetarisk variant, ønsker å tillegge spesielle retter for allergikere eller har spesielle matpreferanser, vil Melhus Catering sikre at din tapasopplevelse er skreddersydd og unik. Med fokus på personlig service og detaljer vil deres team jobbe med deg for å sikre at hver bit av tapasen er en smaksopplevelse som møter og overgår dine forventninger.

Nyt en smakfull reise med Melhus Catering sitt tapas-cateringtilbud i Malvik, Hommelvik og Stjørdal, og la dine gjester oppleve en uforglemmelig matopplevelse som vil sette prikken over i-en på ditt arrangement.

Koldtbord Catering for Spesielle Anledninger

Utforsk Melhus Caterings tilnærming til koldtbordcatering, og hvordan de skaper minneverdige matopplevelser for arrangementer i Malvik, Hommelvik og Stjørdal. Enten du arrangerer en fest, selskap, firmafest, bursdag, bryllup, dåp eller konfirmasjon, er koldtbord et allsidig og populært alternativ som passer til spesielle anledninger. Melhus Catering legger vekt på å tilpasse koldtbordet etter kundens preferanser og behov, og deres engasjerte team jobber for å sikre en smakfull opplevelse for alle gjester.

Utvalg av Koldtbord

Melhus Catering tilbyr et variert utvalg av koldtbord som passer til enhver anledning i Malvik, Hommelvik og Stjørdal. Fra deilige pålegg, oster og pølser til ferskt brød, salater og fristende kaker – koldtbordet kan skreddersys for å imøtekomme ulike smaker og preferanser. Enten du ønsker et tradisjonelt norsk koldtbord eller en mer internasjonal vri, har Melhus Catering alternativer som vil glede dine gjester og skape en minneverdig matopplevelse.

Deilig kake

Bærekraft og Lokale Råvarer

I tråd med bærekraftig praksis og fokus på kvalitet, bruker Melhus Catering lokale råvarer i sine koldtbord til arrangementer i Malvik, Hommelvik og Stjørdal. Ved å tilby lokale leverandører og produsenter samarbeider de om ferske og sesongbaserte ingredienser som bidrar til smakfulle og autentiske retter. Denne tilnærmingen støtter ikke bare lokalsamfunnet, men sikrer også at man får en ekte smaksopplevelse med råvarer av høy kvalitet.

Utforsk de bærekraftige og lokale koldtbordalternativene til Melhus Catering for din neste spesielle anledning, og opplev en kulinarisk reise som setter smak og kvalitet i fokus.

Bestill Catering fra Melhus Catering

Ønsker du å skape en minneverdig og smakfull opplevelse for ditt kommende arrangement i Malvik, Hommelvik eller Stjørdal? Da er Melhus Catering det perfekte valget for deg. Med ekspertise innen catering og selskapsmat kan du være sikker på å imponere dine gjester med varierte og velsmakende retter.

Utforsk Våre Cateringtjenester

Catering meny

Når du bestiller catering fra Melhus Catering, åpner du døren til en verden av kulinarisk nytelse. Vår meny spenner fra tradisjonelle favoritter til innovative retter som vil glede enhver smaksløk. Enten du foretrekker småretter som tapas eller et mer omfattende koldtbord, tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer perfekt til ditt arrangement.

Kontakt oss for ett møte

Kontakt Melhus Catering

For å sikre at ditt arrangement i Malvik, Hommelvik eller Stjørdal blir en suksess, ta kontakt med Melhus Catering for en konsultasjon. Vårt dedikerte team vil veilede deg gjennom menyvalg, porsjonsstørrelser og eventuelle spesielle behov eller preferanser du måtte ha. Vi er her for å gjøre planleggingsprosessen enkel og sørge for at maten blir et høydepunkt på din fest, firmafest, bursdag eller bryllup.

Er du klar for å ta arrangementet ditt til neste nivå med førsteklasses catering fra Melhus Catering? Kontakt oss i dag for å bestille din cateringopplevelse og skape uforglemmelige minner for deg og dine gjester.

Om sommeren:

Melhus Catering tilbyr førsteklasses tapas- og koldtbord-cateringtjenester i Malvik, Hommelvik og Stjørdal, og er den ideelle partneren for enhver festlig anledning. Med et rykte for fortreffelighet og mange års erfaring kan du stole på Melhus Catering for å levere en minneverdig matopplevelse til ditt arrangement.

Ved å velge Melhus Catering, garanterer du ikke bare utsøkt mat av høy kvalitet, men også et dedikert team av fagfolk som vil sikre at hver detalj blir tatt hånd om med omhu. Fra tapasbrett til koldtbord, tilbyr Melhus Catering et variert utvalg av delikatesser som vil glede dine gjester og skape en smakfull opplevelse.

Ikke gå glipp av muligheten til å ha ditt arrangement med Melhus Catering sin ekspertise innen tapas- og koldtbord-catering. Velg Melhus Catering for en uforglemmelig matopplevelse som vil etterlate et varig inntrykk på deg og dine gjester.

Bestill her